Kush jemi

LIFE është e para shtëpi botuese në Shqipëri e specializuar në fushën e profesionistëve të shëndetit, që ka lindur nga një bashkëpunim me EDRA LSWR.
LIFE ka si pikësynim të jetë një pikë referimi për të gjithë profesionistët e shëndetit, duke sjellë në Shqipëri produkte që kanë rezultuar të suksesshme në Itali, të tilla si Doctor33.it, Farmacista33.it, Odontoiatra33.it, që kanë ndryshuar panoramën kulturore të shëndetësisë italiane.
Gjatë vitit të kaluar kemi arritur të krijojmë reputacion mes profesionistëve të shëndetit, duke servirur portale të suksesshme sot, si Farmacist33, Doktor33 dhe Dentist33. Të njëjtën cilësi dhe integritet synojmë të ruajmë e zhvillojmë në vazhdimësi nëpërmjet librarisë sonë.

Redaksia:
Blerina Çizmja
 
Adresa:
Rruga e Barrikadave, Pallati "Galeria e Tiranës", Tiranë
NIPT: L41629010D

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>