Tabela e lajmërimeve

Seksioni I lajmërimeve të Doktor33 është e rezervuar për shkëmbimin e informacioneve midis personave privatë me qellim për të lehtësuar veprimtarinë e tyre profesionale.
 

Trova annunci
Cfarë kërkon? Në cilën kategori? Në cilin Rajon/Qytet?  
Inserisci un nuovo annuncio
Risultati ricerca  
Vizita
1455
2022-09-08 2:09:45.MD | Të gjitha të Shqipërisë
PËRKTHYES ANGLISHT - SHQIP dhe ITALISHT - SHQIP

LIFE sh.p.k, Shoqëri lider në sektorin e publikimeve shkencore e specializuar në botimin, shitjen dhe shpërndarjen e produkteve informative të abonimit si libra, revista, dhe kurse formimi në fushën mjekësore dhe juridike. Kërkon të punësojë: përkthyes anglisht-shqip dhe italisht-shqip.

Kriteret:

Të ketë mbaruar studimet e larta për përkthim/interpretim ose Fakultetin e Mjekësisë
Të jetë njohës ekselent të gjuhës angleze/italiane
Të jenë njohës shumë të mirë të shqipes së shkruar nga ana drejtshkrimore dhe gramatikore në nivel maksimal
Të kenë eksperiencë pune të mëparshme në këtë fushë


Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre të detajuar në adresën dergocv@life.com.al, duke vendosur në subjekt pozicionin e punës për të cilin po aplikojnë.

Do të kontaktohen për intervistë vetëm personat që plotësojnë kriteret e mësipërme.

Adresa: Rruga e Barrikadave, pallati Galeria e Tiranes, nr. 6, (ish-kinema 17 Nentori)
Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk
Web: www.life.com.al
Tel. +355 4 4813176

Vedi annuncio
Vizita
2584
2021-04-21 11:40:20.PD | Të gjitha të Shqipërisë
LIFE SH.P.K. CERCA DATA ENTRY, AMBITO FARMACEUTICO

Libri Informazione Formazione Educazione

Società leader nel settore dell'editoria professionale specializzata nella pubblicazione, vendita e distribuzione, per corrispondenza o per mezzo di canali telefonici o digitali di prodotti in abbonamento come libri, riviste e corsi di formazione in ambito medico-scientifico e giuridico.

Nome Posizione: Data Entry / Ambito Farmaceutico

Descrizione dell lavoro: Attività di aggiornamento dei contenuti scientifici e normativi per una Banca dati di farmaci, prodotti salutistici e veterinari.

Attività del profilo richiesto:


Raccolta e inserimento nuovi prodotti, aggiornamento dei prodotti esistenti e gestione fonti di informazione (ad esempio, Gazzetta Ufficiale, AIFA etc.);
Raccolta, aggiornamento, controllo qualità di contenuti scientifici e normativi;
Rispetto degli standard definiti;
Controllo qualità delle informazioni presenti in banca dati: verifica della correttezza e della chiarezza delle informazioni relative sia a specialità medicinali sia a prodotti diversi (integratori, prodotti di origine vegetale, dispositivi, ecc.).
Verifica le informazioni siano conformi alla classificazione fornita dalle fonti ufficiali, in modo che siano chiare e facilmente consultabili da parte dello specialista;
Ricerca e aggiornamento di testi normativi.


Requisiti richiesti:


Laurea in discipline scientifiche (Farmacia, Medicina, Chimica, Biologia e Biotecnologie)
Buona conoscenze scientifiche di base
Buona conoscenza della lingua italiana
Buona conoscenza dei principali strumenti informatici (Microsoft Office)
Buone capacità relazionali, attitudine a lavorare per obiettivi, precisione, capacità di rispettare le scadenze e di problemsolving

Sede di lavoro: Tirana

Orario di lavoro: 08:00 - 17:00

Contratto regolare secondo la legislazione albanese
Ottima retribuzione (55.000 Lek)

Mandate il curriculum nella mail: dergocv@life.com.al

Solo i candidati in linea verranno contattati telefonicamente.

Indirizzo: Rr. Barrikadave, p. Galeria e Tiranes, nr. 6, (ish kinema 17 Nentori)

Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk
Web: www.life.com.al

Vedi annuncio
Vizita
1911
2021-03-18 2:24:40.MD | Të gjitha të Shqipërisë
"Manuali i sëmundjeve infektive", edicioni i dytë

Botimet Life, sjellin në shqip një thesar të mjekësisë infektive

Ky manual, që ka lindur nga bashkëpunimi i shumë shkollave të infektivologjisë, iu drejtohet kryesisht studentëve dhe të sapo diplomuarve në sëmundjet infektive, por mund të jetë një instrument i dobishëm konsultimi edhe për mjekët e disiplinave të tjera.


Vizitoni: www.life.com.al, për detaje të tjera mbi librin dhe për ta blerë atë online.

Redaktor shkencor: prof. dr. Arjan Harxhi

Vizitoni: www.life.com.al, për detaje të tjera mbi librin dhe për ta blerë atë online.

Vedi annuncio
Vendo
Vizita
1577
2021-03-18 2:18:08.MD | Të gjitha të Shqipërisë
"Manuali i sëmundjeve infektive", edicioni i dytë

Botimet Life, sjellin në shqip një thesar të fushës së mjekësisë.

Ky manual, që ka lindur nga bashkëpunimi i shumë shkollave të infektivologjisë, iu drejtohet kryesisht studentëve dhe të sapo diplomuarve në sëmundjet infektive, por mund të jetë një instrument i dobishëm konsultimi edhe për mjekët e disiplinave të tjera.


Vizitoni: www.life.com.al, për detaje të tjera mbi librin dhe për ta blerë atë online.

Vedi annuncio
Vendo
Vizita
1579
2021-02-04 9:05:21.PD | Të gjitha të Shqipërisë
“Neurologjia dhe Neurokirurgjia të Ilustruara”, botimi i pestë

Botimet Life, sjellin në shqip librin ideal për studentët e mjekësisë dhe mjekët e rinj.

“...deri më tani, ky është libri më i mirë i neurologjisë me të cilin
mund të përballet një student i mjekësisë.”
Stu White në Gazetën e Spitalit St Mary

“...libri më i vlefshëm, i rekomanduar për bibliotekën e
çdo praktikuesi të mjekësisë.”
J A S Hall në West Indian Medical Journal

Vedi annuncio
Vendo
Vizita
1639
2021-01-28 10:45:42.PD | Të gjitha të Shqipërisë
"Fiziologjia mjekësore", Guyton dhe Hall, Botimi i Trembëdhjetë

Botimi i 13-të vazhdon traditën e gjatë të këtij titulli bestseller, si libri më i shquar i fiziologjisë mjekësore në botë dhe vjen në shqip, nga Shtëpia Botuese LIFE, nën kujdesin e redaktorëve shkencorë: Gentian Vyshka, Bledar Kraja.

Për më shumë, klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.life.com.al/liber/guyton-dhe-hall-fiziologjia-mjekesore-botimi-i-trembedhjete/

Vedi annuncio
Vendo
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>