Detaje njoftimi doktor33

jan282021

"Fiziologjia mjekësore", Guyton dhe Hall, Botimi i Trembëdhjetë

Njoftim Anonim
Tel. 0696053527
transparent
transparent
transparent
transparent
Rispondi
Invia ad un amico
Stampa
Vizita
1666
Shes| Të gjitha të Shqipërisë

Botimi i 13-të vazhdon traditën e gjatë të këtij titulli bestseller, si libri më i shquar i fiziologjisë mjekësore në botë dhe vjen në shqip, nga Shtëpia Botuese LIFE, nën kujdesin e redaktorëve shkencorë: Gentian Vyshka, Bledar Kraja.

Për më shumë, klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.life.com.al/liber/guyton-dhe-hall-fiziologjia-mjekesore-botimi-i-trembedhjete/
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>