Misioni

Doktor33 përfaqëson pikat e referimit të debatit mjeko-shkencor kombëtar. Faqja i ofron lexuesit një pasqyrë të fakteve më të rëndësishmë në botën mjekësore, dhe shërbime si:
• fokus
• kanale tematike
• forum
• ndërveprim me pacientët falë shërbimeve si "Raste Klinike" etj.

Lexuesi përditësohet me të rejat legjislative që prekin fushën e tij profesionale, dhe mbi normativat për sa i përket barnave në qarkullim. Një rëndësi e vëcantë në portal i jepet bashkëbisedimit të mjekëvë midis tyre, i cili sigurohet nga mundësia për të komentuar në çdo lajm, në kuadër të forumit të diskutimit mbi çështjet më pikante të aktualitetit.
Rubrikat e ofruara:
Download center: mundëson shkarkimin falas të materialeve shkencore në fushën e mjekësisë.
Tabela e njoftimeve: i rezervohet shkëmbimit të njoftimeve dhe informacioneve midis përdoruesve, për zhvillimin e mëtejshëm të aktivitetit të tyre profesional.
Barna reja: lista e rifreskuar e preparateve mjekësor, që qarkullojnë në tregun shqipëtar.
 

Medikey është komuniteti më i gjërë online i profesionistëve të shëndetit. Aksesi në këtë bankë të dhënash realizohet nëpërmjet një regjistrimi të thjeshtë që ruan privatësinë.
Ky regjistrim falas i ofron përdoruesit çelësin (username, password) për të hyrë automatikisht në seksionet e ofruara.

 

Codifa, sistemi më i plotë informativ farmaceutik, është një fjalor i mirfilltë i barnave dhe produkteve parafarmaceutike. Risia e të cilit konsiston në informacione të detajuara mbi ndërveprimin e barnave.


Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>