avokati i popullit

maj102022

Urdhri i Mjekut: Kujdes me reklamat shëndetësore

Lindja, zgjerimi dhe zhvillimi i sektorit privat në shërbimin shëndetësor edhe në vendin tonë, veç të tjerash, u shoqërua me shtimin e reklamave në këtë sektor në forma të ndryshme, si: fletushka, fletëpalosje, volante apo postera...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>