anoreksi nervore

maj92023

Mikrobiota intestinale jofunksionale mund të favorizojë anoreksinë nervore

Anoreksia nervore (AN) është një çrregullim i të ngrënit me vdekshmëri të lartë, që përfshin kryesisht gratë dhe ka një prevalencë në popullatë prej rreth 1%. “Patogjeneza e...
transparent

sht122023

ADHD-ja dhe lidhja shkak-pasojë me çrregullimet e shëndetit mendor

Sipas një studimi të publikuar në “BMJ Mental Health”, çrregullimi i deficitit të vëmendjes dhe hiperaktivitetit (ADHD) është një faktor rreziku i pavarur që ndikon në...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>