lente

dhj52019

Një lente e re kontakti jep mundësi për reduktimin e përparimit të miopisë te fëmijët

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave ka aprovuar për përdorim te fëmijët nga 8, deri në 12 vjeç, një lente kontakti që është në gjendje të lehtësojë përparimin e miopisë. Bëhet fjalë për lente kontakti të buta, me...
transparent

qer32024

Oftalmologji. CHMP miraton barin për infeksionin e rrallë të kornesë

Komiteti i Barnave për Përdorim Njerëzor (CHMP) në Agjencinë Evropiane të Barnave (EMA) ka miratuar barin jetim “Akantior” të kompanisë SIFI, për trajtimin e...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>