antiepileptikë

qer142022

Përdorimi i valproatit dhe topiramatit te gratë shtatzëna me epilepsi, rrit rrezikun për autizëm te fëmija

Një studim i publikuar në JAMA Neurology, me autore kryesore Mars-Helene Bjork (Universiteti i Bergenit, Norvegji), ka zbuluar se ekspozimi prenatal ndaj...
transparent

gus312023

Antiepileptikët në shtatzëni nuk ndikojnë në zhvillimin neurologjik të fëmijëve

Fëmijët e lindur nga nëna të cilat kanë marrë barna antiepileptike gjatë shtatzënisë nuk kanë rezultate më të këqija neurozhvillimore sesa fëmijët e lindur nga nëna...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>