Ëmbëlsues artificialë

sht132022

Ëmbëlsuesit artificialë dhe sëmundjet kardiovaskulare. Ndikimi është i lidhur me dozën

Marrja e ëmbëlsuesve artificialë nga të gjitha burimet ushqimore lidhet me një rrezik të shtuar për sëmundje kardiovaskulare dhe cerebrovaskulare, sipas një studimi...
transparent

sht152023

Ëmbëlsuesit artificialë dhe ndikimi i tyre në rritjen e rrezikut kardiovaskular

“Ëmbëlsuesit artificialë nxisin sekretimin e tepërt të insulinës në pankreas, gjë e cila në afat të gjatë favorizon çrregullimet metabolike që çojnë në diabet. Përdorimi i tyre
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>