Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

mar22023

Akreditimi i Universiteteve. Universiteti i Mjekësisë merr akreditim maksimal për 6 vite

Në fund të muajit shkurt Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë ka vlerësuar me pikët maksimale Universitetin e Mjekësisë dhe atë të Tiranës pasi ka...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>