kibernetik

mar52018

Aparaturat e implantueshme kardiake mund të bien pre e piratëve kibernetikë

Në një skenar fantastiko-shkencor të së ardhmes, hakerat kibernetikë, të motivuar nga politika, lakmia ose keqdashja, mund t'i godasin viktimat e tyre në zemër, në kuptimin e parë të fjalës. Hakerat mund të ndërhyjnë në pajisjet kardiake të...
transparent

pri162019

Pajisjet kardiake të implantueshme. FDA: Janë të cenueshme nga hakerët kibernetikë

Siguria kibernetike e disa pajisjeve mjekësore kardiake të prodhuara nga Medtronic mund të jetë në rrezik. Alarmin e ka dhënë Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave, në një komunikatë sigurie. Pajisjet e përfshira...
transparent

mar292024

OBSH: Shtohen rastet e bullizmit kibernetik

Rastet e bullizmit kibernetik në Evropë janë shtuar sipas një studimi, me një të ri në 6 që ka rënë pre e tij. Ky studim përfshiu modelet e bullizmit dhe dhunës te 279.000...
transparent

maj312024

Rrjetet sociale. SIP: ndikojnë negativisht edhe te 19-vjeçarët

Në moshën 19-vjeçare ne bëhemi më të brishtë dhe më të dobët në botën e rrjeteve sociale dhe internetit. Kjo ndodh si në moshën e adoleshencës, me ndryshimin që në moshën...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>