bullizmi

dhj162021

Bullizmi. Në shënjestër të tij janë edhe fëmijët alergjikë

Duket se fëmijët me alergji janë bërë shënjestra e bullizmit. Alarmi vjen, përveçse nga studime të ndryshme, edhe drejtpërdrejt nga kongresi i Shoqatës Italiane të Alergologjisë, Astmës dhe Imunologjisë Klinike...
transparent

mar292024

OBSH: Shtohen rastet e bullizmit kibernetik

Rastet e bullizmit kibernetik në Evropë janë shtuar sipas një studimi, me një të ri në 6 që ka rënë pre e tij. Ky studim përfshiu modelet e bullizmit dhe dhunës te 279.000...
transparent

maj312024

Rrjetet sociale. SIP: ndikojnë negativisht edhe te 19-vjeçarët

Në moshën 19-vjeçare ne bëhemi më të brishtë dhe më të dobët në botën e rrjeteve sociale dhe internetit. Kjo ndodh si në moshën e adoleshencës, me ndryshimin që në moshën...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>