analiza gjaku

qer142022

Sëmundja e Alzheimerit. Një analizë gjaku mund të përmirësojë diagnostikimin e hershëm

Sipas një studimi të botuar në Cell Metabolism dhe të nënshkruar nga studiuesit e Universitetit të Kalifornisë në San Diego, një analizë gjaku mund të identifikojë...
transparent

qer212023

Një algoritëm i ri mund të parashikojë komplikimet renale që shkakton DM2

"Ky studim përmbledh njohuritë e diagnostikimit parashikues dhe tregon se kombinimi i të dhënave klinike dhe teknologjisë së avancuar bën të mundur zhvillimin e...
transparent

sht52023

Parkinsoni. Një analizë gjaku mund të bëjë të mundur diagnostikimin e hershëm

Një studim i publikuar në “Science Translational Medicine” tregon se sëmundja e Parkinsonit mund të zbulohet më herët nëpërmjet një analize gjaku. “Aktualisht, Parkinsoni...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>