media sociale

tet312019

Mediat sociale dhe adoleshentët. Më shumë se tre orë në ditë, dyfishojnë rrezikun për shëndetin mendor

Tek adoleshentët, kalimi i më shumë se tre orëve në ditë në mediat sociale, lidhet me një dyfishim të rrezikut për çrregullime të shëndetit mendor, sipas një studimi të...
transparent

maj312024

Rrjetet sociale. SIP: ndikojnë negativisht edhe te 19-vjeçarët

Në moshën 19-vjeçare ne bëhemi më të brishtë dhe më të dobët në botën e rrjeteve sociale dhe internetit. Kjo ndodh si në moshën e adoleshencës, me ndryshimin që në moshën...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>