keqformime

shk252020

Antitiroidikët në shtatzëni. Raporti i ri i qëndrimit të shoqatave shkencore

Së fundi, është publikuar një raport qëndrimi që ka të bëjë me përdorimin e barnave antitiroide në shtatzëni. Punimi, që ka si autorë, emra të shoqatave të rëndësishme shkencore italiane, përfaqëson një shqyrtim të literaturës, me...
transparent

gus262021

Kimioterapia në shtatzëni? E pranueshme, por vetëm në kohën e duhur

Trajtimi me kimioterapi lidhet me një shtim të rrezikut për keqformime të rënda kongjenitale në 12 javët e para të shtatzënisë, gjë që nënvizon rëndësinë e rekomandimit të kontracepsionit dhe testit të shtatzënisë...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>