Florian Toti

nën142022

Dita Botërore e Diabetit. Prof. Florian Toti: Sëmundja po shndërrohet në epidemi

Shifrat e të sëmurëve me diabet po rriten çdo ditë duke bërë që kjo sëmundje të kthehet në epidemi. Çdo vit shtohen rreth 4 mijë pacientë të rinj në vendin tonë, duke rritur kostot e...
transparent

shk202023

Medikamenti i diabetikëve përdoret për dobësim. Prof. dr. Florian Toti: Nuk mund të përdoret pa rekomandimin e mjekut. Ka efekte anësore

Mjekët endokrinologë japin alarmin se një medikament që jepet për trajtimin e pacientëve me diabet dhe atyre obezë po keqpërdoret pa recetë nga vajza dhe djem të rinj, dhe jo...
transparent

mar12023

Trefishohen shifrat e diabetit. Prof. Florian Toti: Kërkohet strategji për të parandaluar komplikacionet. Verbohen çdo vit 1000 pacientë

Shifrat me të cilat po rritet sëmundja e diabetit dhe komplikacionet që shkakton ajo, kërkojnë një plan kombëtar për të parandaluar jo vetëm diabetin si sëmundje, por edhe...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>