UMT

kor292014

Shkarkohet nga detyra Dekani i Fakultetit të Mjekësisë, merret vendimi i Ministrisë së Arsimit

Tiranë më datë 25 korrik 2014, Ministria e Arsimit dhe Sportit ka vendosur të shkarkoj Z. Bajram Hysa nga pozicioni si Dekan i Fakultetit të Mjekësisë ...
transparent

gus212014

UMT publikon kuotat e pranimeve për studentët e trojeve

UMT ditën e djeshme publikoi procedurat e pranimit dhe regjistrimit për kandidatët nga Republika e Kosovës, si dhe kandidatët shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë.
transparent

sht92014

Urdhri i Stomatologëve, një realitet i afërt

Në kuadër të Reformës në Arsimin e Lartë dhe në Shëndetësi , Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë pritet të shqyrtojë në parim brenda ditës së sotme Projektligjin “Për urdhrin e mjekëve....
transparent

sht122014

Prof. Abazaj: Urdhri i Stomatologëve, jo i domosdoshëm

Intervistë me Presidentin e Urdhrit Të Mjekëve të Shqipërisë Prof. Din Abazaj: "Unë mendoj se krijimi i Urdhërit të Stomatologëve dhe për rrjedhim shkëputja e mjekëve stomatologë nga Urdhri i Mjekut nuk është i domosdoshëm."
transparent

sht192014

Transferimet: Edhe 3800 studentë për Universitetin Mjekësor të Tiranës

Janë rreth 3800 studentë në fushat mjekësore të universiteteve të mbyllura, të cikleve bachelor apo master, të cilët pritet të regjistrohen në UMT ose në universitete e tjera private të cilat kanë kaluar testin e inspektimit.
transparent

sht302014

Ekuivalentimet e programeve të studimit, nis dorëzimi i dosjeve në UMT

Ditën e djeshme pranë sekretarive të fakulteteve të UMT janë afishuar programet e studimit të IAL-ve private të cilave iu është hequr liçenca, bashkë me lëndët dhe kreditet për secilën lëndë që këto fakultete ekuivalentojnë.
transparent

tet72014

Dorjan Hysi: Edukimi Dentar në Shqipëri dhe në vendet e Bashkimit Europian

Edukimi dentar është pjesë integrale e edukimit shëndetësor në tërësi. Ai paraqet një rëndësi kyçe pasi ndikon direkt në cilësinë e shërbimit dentar që i ofrohet komunitetit...
transparent

tet312014

Pasqyrë e punimeve të konferencës mbi impaktin e teknologjive të reja në shëndetësi

Ditën e djeshme, në ambientet e Hotel Sheraton Tirana, LIFE Sh.p.k organizoi konferencën: Sistemi shëndetësor në Shqipëri dhe teknologjitë e reja, revolucion në përditësim dhe komunikim. LIFE është një ndërmarrje shqiptare që operon prej disa muajsh në tregun shqiptarë...
transparent

nën112014

Seminar Ndërkombëtar për Shëndetin e Fëmijëve dhe të Rinjve si dhe Takimi i Anëtarëve të HBSC

Ditën e nesërme në ambientet e Hotel Tirana International nis Takimi i Rrjetit Ndërkombëtar të HBSC (Health Behavior in School-Aged Children).
transparent

nën142014

Hapen specializimet në mjekësi, kuotat sipas specialiteteve

Pas katër vitesh rifillojnë specializimet për ciklin e tretë të studimeve me kohë të plotë në Universitetin e Mjekësisë Duke nisur nga sot kandidatët që duan të ndjekin studimet e specializuara në fakultetin e mjekësisë mund të nisin aplikimin.
transparenttransparent
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>